Soeterbroek is écht de goedkoopste!

Soeterbroek Sierbestrating is al jaren een begrip in Akersloot. Bij Soeterbroek Sierbestrating vindt u goedkope bestrating en terrastegels, maar ook luxe terrastegels of keramische tegels kunnen wij snel leveren. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elk budget is er wat. Terrastegels, natuursteen, keramische tegels, bakstenen, betonstenen en tegels. Alle sierbestrating is te allen tijde te bekijken in onze showtuin. Eigenaar Max Soeterbroek is een ervaren stratenmaker. Hij kan als geen ander advies geven over de praktische toepasbaarheid van de bestrating. Daarnaast is hij uitstekend op de hoogte van de eigenschappen van tegels en bakstenen in het ruime assortiment. Kortom; wie goede sierbestrating voor de juiste prijs wil, moet bij Soeterbroek zijn!

Groot showterrein
Soeterbroek Sierbestrating heeft een groot showterrein van ruim 1000 m² in Akersloot waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week vrijblijvend kunt rondkijken om ideeën op te doen. Wij zijn dus eigenlijk altijd open, maar niet altijd aanwezig. Kom langs en bekijk in alle rust het ruime assortiment.

Advies nodig?
Voor vakkundig advies of directe verkoop bent u van harte welkom op zaterdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Heeft u voorkeur voor een andere dag? Geen enkel probleem. Bel voor een afspraak met Max Soeterbroek: 06-53385937.

Weinig prijzen op onze website
De meeste fabrikanten geven geen toestemming om te stunten met prijzen op internet. Daarom vindt u op onze website bijna geen prijzen. Soeterbroek Sierbestrating kan alles leveren van de topmerken: MBI, Tuinvisie, Kijlstra, Excluton en Wienerberger. De hoogste korting geven via de telefoon of in onze showtuin is geen probleem en dat doen we dus ook graag: altijd de goedkoopste, geen uitzondering!

Koop meer – betaal nog minder
Heeft u weinig stenen nodig? Bij Soeterbroek Sierbestrating scheelt het al snel een paar tientjes ten opzichte van onze concurrenten. Maar als u veel stenen nodig heeft, kan uw voordeel al snel oplopen tot honderden euro’s!

U weet wat u wilt hebben? Bel ons vandaag nog! 


Sierbestrating aanbiedingen op deze website zijn altijd inclusief btw.

Bij ons krijgt u altijd een betere prijs!

Wij schrikken soms van de offertes van onze concurrenten. Bij ons krijgt u altijd een betere prijs. Offerte van iemand anders? Neem hem mee, dan kijken we er samen naar en krijgt u van ons een betere prijs.

Zo werkt het:

Neem de offerte van de concurrent mee naar de showtuin, doorbellen mag ook.

Wij doen u een betere aanbieding en garanderen een snelle levering.

U krijgt uw stenen geleverd.

Kleine letters of een addertje onder het gras? Nee, daar hebben we een hekel aan. Bij ons altijd de meest eerlijke prijs voor uw straatwerk!

Bekijk hier onze laatste advertentie!

Bestellen? Bellen! 06-53385937

Langskomen in onze showtuin (altijd open!) mag natuurlijk ook.