KERAMISCHE TEGELS

300+ soorten KERAMISCHE TEGELS in onze showtuin

De keramische terrastegel is een relatief nieuwe tegelsoort. Sinds een aantal jaren is de tegel op de Nederlandse markt. De tuintegel is dikker dan de binnen tegel en heeft in veel gevallen een andere afwerking. Dit is nodig om de tegel stroever en dus veiliger te maken in verschillende weersomstandigheden. In Nederland zien we dat deze tegel steeds meer aan terrein wint in de tuin.

Waarom keramische tegels?
De populariteit van keramiek in de tuin is makkelijk te verklaren. Weinig onderhoud en mooi design staan hoog op het wensenlijstje bij de Nederlander. Dit verklaart ook het succes van de keramische terrastegel. De tegels zijn kleurvast, vanwege hun hardheid ook slijtvast en het is bijna onmogelijk om te bekrassen. Deze ideale eigenschappen zorgen ervoor dat wanneer uw terras eenmaal is gelegd hij jarenlang mooi blijft.

Voordelen keramische terrastegels:

  • UV-bestendig; dus geen verkleuring.
  • Door en door geproduceerd: indien er een splinter af zou springen dan is de kleur die u dan ziet gelijk aan de kleur van de rest van de tegel.
  • Bestand tegen temperatuurschommelingen.
  • Mos- en schimmelwerend en bestand tegen zuren/zouten en de meeste chemicaliën.
  • Antislip oppervlak R11; dit houdt in dat de tegels toegepast kunnen worden bij zwembaden en onder een helingsgraad van 19-27 graden.
  • Slijtvast en stoot- en krasbestendig.

Showtuin
Kom langs in onze openlucht showtuin voor mooie demo opstellingen. De showtuin is altijd vrij toegankelijk om ideeën op te doen.

Advies nodig?
Voor vakkundig advies of directe verkoop bent u van harte welkom op zaterdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Liever op een andere dag of ander tijdstip? Bel dan met Max Soeterbroek: 06-53385937 voor meer informatie of een afspraak.

Bestellen? Bellen! 06-53385937

Langskomen in onze showtuin (altijd open!) mag natuurlijk ook.

Laat ons weten wat & hoeveel u nodig hebt en u krijgt direct de beste prijs: