Contact

Sierbestrating-Akersloot-Alkmaar-google-mapBenieuwd geworden naar ons assortiment bestrating? Bezoek dan onze openlucht  showtuin van ruim 1000 m² in Akersloot.

De showtuin is een combinatie van rekken en gelegde bestrating. De rekken zijn gevuld met terrastegels, keramische tegels, straatbakstenen en betonklinkers. Daarnaast zijn er verschillende soorten bestrating verwerkt op de grond van de showtuin.

Gelegde bestrating geeft niet alleen een beter beeld van de materialen wanneer ze -net als in uw tuin- verwerkt zijn, maar u kunt hier ook inspiratie opdoen voor uw eigen tuin.

Soeterbroek geeft -als ervaren verwerker- graag advies over de mogelijkheden en praktische toepasbaarheid van de bestrating uit het assortiment.

 

Soeterbroek Sierbestrating
Molenlei 4
1921 CZ Akersloot

 

Openingstijden Soeterbroek Sierbestrating

Onze openlucht showtuin is 24 uur per dag, 7 dagen per week vrij toegankelijk. U kunt er vrijblijvend rondkijken en ideeën op doen. Wij zijn echter niet altijd aanwezig. Wilt u onderhandelen of iets kopen? Neem contact op met Max Soeterbroek op nummer 06-53385937 of kom langs op zaterdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Bellen mag altijd; ook buiten de openingstijden.

Laat ons weten wat & hoeveel u nodig hebt en u krijgt direct de beste prijs: