Wienerberger is wereldwijd de grootste producent van keramische bouw- en bestratingsmaterialen. Bestratingsproducten van Wienerberger zijn van een uitstekende Duitse kwaliteit gemaakt van klei van eigen bodem. De tegels van Wienerberger vormen een duurzame en stijlvolle basis voor uw tuin en creëren een fraaien en prettige leefomgeving.

BESTE KWALITEIT VOOR DE LAAGSTE PRIJS

Wienerberger gebakken bestrating is tijdloos, onderhoudsvrij en nagenoeg onverwoestbaar. U heeft gegarandeerd jarenlang plezier van deze kwalitatieve bestrating. Wij hebben de collectie van Wienerberger opgesteld en verwerkt in onze showtuin.

OFFICIEEL DEALER

Soeterbroek Sierbestrating werkt al jarenlang samen met Wienerberger. Om de laagste prijs te garanderen heeft Soeterbroek Sierbestrating zeer gunstige leveringsafspraken gemaakt met Wienerberger. Uw producten worden rechtstreeks van de fabrikant bij u geleverd er zitten dus geen dure leveranciers of tussenpersonen tussen. Wij kunnen alles leveren uit de uitgebreide collectie sierbestrating. Dus heeft u de ideale tegel gevonden bij Wienerberger? Bel ons dan voor de scherpste prijs!

Bestellen? Bellen! 06-53385937

Langskomen in onze showtuin (altijd open!) mag natuurlijk ook.

RUIM ASSORTIMENT WIENERBERGEN

Het assortiment van Wienerberger is onderverdeeld in vier verschillende stijlen: Classica (klasse en stijl), Designa (natuurlijk en strak), Natura (authentiek en natuurlijk) en Vida (kleurrijk en gezellig). Iedere stijl heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling het is dan ook niet moeilijk om een passende steen voor uw tuin te vinden.

Classica
Wienerberger Classica straatbakstenen voelen zich thuis op de achtergrond. Ze eisen de aandacht niet op, maar zorgen dat andere tuinelementen schitteren. De Classica-serie bestaat uit 18 sorteringen straatbakstenen en is in diverse formaten leverbaar. Kiest u voor Gala, Gasol, Incan, Nostalgie, Novoton, Oliva, Varia, Varoton of Zenneton wasserstrich getommeld?

Designa
In een designtuin is bestrating méér dan de basis. De klinkers zelf zijn eyecatchers. Wienerberger Designa tuintegels zijn gemaakt om gezien te worden. Strak, stijlvol en vol karakter. Dat zorgt voor een tuin met allure. De Designa-serie bestaat uit 11 sorteringen straatbakstenen en terrastegels en is in diverse formaten leverbaar. Eros, Nero, Nostalgie, Novoton, Padova, Ravenna of Ruston. Welke worden het?

Natura
De Natura serie bevat bakstenen in verschillende kleurstellingen en texturen. Allemaal met de landelijke uitstraling die past bij een tuin waarin groen de hoofdrol speelt. De Natura-serie bestaat uit 20 sorteringen straatstenen en is in diverse formaten leverbaar. U kunt kiezen uit: Astra, Caron, Lotis, Nero, Norton, Orion, Pastorale, Preston, Ruston of Violetta.

Vida
Warmte in elk seizoen. Dat bereik je met Vida tuintegels. Een kleurrijke collectie met een gezellige, sfeervolle en toch stijlvolle uitstraling. Ideaal voor gezinnen met kinderen die houden van mooi én multifunctioneel. De Vida-serie bestaat uit 29 sorteringen straatbakstenen en is in diverse formaten leverbaar. Atlas, Auto, Carpo, Doris, Eros, Lotis, Magaton, Metis, Novoton, Qualiton, Supraton en Thallo behoren allemaal tot de prachtige collectie Vida.

Laat ons weten wat & hoeveel u nodig hebt en u krijgt direct de beste prijs: