Excluton bestaat al 45 jaar in is uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse producenten van sierbestratingsproducten. Uniek aan Excluton is hun eigen unieke duurzame productie van sierbestrating van A tot Z.  Met meer dan 2200 producten is er altijd wel iets voor uw tuin.

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Duurzaamheid staat bij Excluton hoog in het vaandel. De tegels en bestrating van Excluton bestaan uit de meest duurzame materialen en het productieproces is ook helemaal duurzaam. De tegels zijn dan ook van ultieme kwaliteit. Bestrating heeft een prominente plek in uw tuin en met Excluton heeft u vanwege de hoge kwaliteit jarenlang plezier van.

OFFICIEEL DEALER

Soeterbroek Sierbestrating werkt al jarenlang samen met Excluton. Om de laagste prijs te garanderen heeft Soeterbroek Sierbestrating zeer gunstige leveringsafspraken gemaakt met Excluton. Uw producten worden rechtstreeks van de fabrikant bij u geleverd er zitten dus geen dure leveranciers of tussenpersonen tussen. Wij kunnen alles leveren uit de uitgebreide collectie sierbestrating. Dus heeft u de ideale tegel gevonden bij Excluton? Bel ons dan voor de scherpste prijs!

Bestellen? Bellen! 06-53385937

Langskomen in onze showtuin (altijd open!) mag natuurlijk ook.

DE COLLECTIE VAN EXCLUTON

Betontegels
De betontegels van Excluton zijn in alle soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. De 60Plus Soft Comfort, 60 Plus leisteen Soft Comfort, Optimum Liscio, Tegels met of zonder facet. Ze staan allemaal voor een strak, simpel en tijdloos design. Betontegels gebruikt u bijvoorbeeld voor de aanleg van uw terras of voor een uniek design in uw tuin met looppaden. Ze zijn ook goed te combineren met andere tuintegels.

Keramische tegels
De keramische tegels van Excluton worden door middel van geavanceerde technieken met een zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid geproduceerd. Er worden alleen hoogwaardige en kleurechte grondstoffen uit Italië gebruikt, dit betekent dat er geen kunstmatige kleurstoffen worden toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de tegel zijn natuurlijke tint behoudt. De keramisch tuintegels van Excluton zijn te verdelen in vier verschillende productgroepen, te weten: Kera (60x60x2 cm), Kera Twice (60x60x4 cm), Kera+ Quite Light Paving (60x60x4 cm) en de Kerk Connect (60x60x4 cm).

Natuursteen tegels
Natuursteen is door de steenstructuur een zeer mooi product met een unieke uitstraling. Zoals de naam al zegt, natuursteen is een echt natuurproduct. De tegels worden uit grote stukken steen gehakt, gespleten of gezaagd. Deze vormen van bewerking zorgen ervoor dat geen tegel hetzelfde is, iedere tegel is uniek. Excluton gebruikt alleen gesteenten van hoge kwaliteit, zodat de kwaliteit van de natuursteen tegels altijd gewaarborgd blijft. Excluton en dus ook Soeterbroek Sierbestrating kan de volgende natuursteen tegels leveren: Siam Bluestone hardsteen tegels (getrommeld, verzoet, gevlamd en geborsteld), Flagstones tegels (Kwartsiet Kavala, Karistos en Siki), leisteen tegels (Mustang en Multicolor Slate) en President graniet tegels.

Klinkers & stenen
Bent u op zoek naar de juiste bestrating voor een looppad in uw tuin of zoekt u een mooie basis voor uw terras? Bekijk dan het ruime aanbod abbeystones of klinkers van Excluton. De Abbeystone is veruit de populairste trommelsteen van dit moment. Abbeystones onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, onderhoudsvriendelijk karakter en veelzijdigheid in gebruik. Naast Abbeystones levert Excluton een groot assortiment klinkers in talloze kleuren, maten en bewerkingen. Kies onder andere uit de dikformaat antraciet, oud maarssen antraciet of de populaire dikformaat rood/zwart klinkers.

Laat ons weten wat & hoeveel u nodig hebt en u krijgt direct de beste prijs: