TuinVisie is een van de grootste producent en leverancier van (sier)bestrating en natuursteen in Nederland. TuinVisie levert betontegels, gebakken sierbestrating en keramische tegels in vele uitvoeringen en formaten. Bent u opzoek naar een tegel die onderhoudsvrij, stijlvast en kleurecht blijft, dan komt u snel bij de A-merk tegels van TuinVisie terecht.

TUINVISIE, LUXE TERRASTEGELS

Een mooi terras nodigt meteen uit en dat lukt zeker met de terrastegels van TuinVisie. Deze mooie tegels worden in diverse tinten en texturen aangeboden en zijn zeer fraai. De tegels zorgen niet allen voor een mooi terras maar verbeteren de totaaluitstraling van uw tuin. Zo geniet u niet alleen wanneer u op het terras zit, maar iedere keer als u thuiskomt en uw fraaie en eigentijds tuin bewonderd.

OFFICIEEL DEALER

Soeterbroek Sierbestrating werkt al jarenlang samen met TuinVisie. Vandaar dat wij scherpe tarieven kunnen realiseren voor onze klanten. Wij kunnen alles leveren uit de uitgebreide collectie sierbestrating. Dus heeft u de ideale tegel gevonden bij TuinVisie? Bel ons dan voor deskundig advies én de scherpste prijs! Spreken we u snel?

Bestellen? Bellen! 06-53385937

Langskomen in onze showtuin (altijd open!) mag natuurlijk ook.

DE COLLECTIE VAN TUINVISIE

Terrastegels
Terrastegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van je tuin. het is heel belangrijk dat je je terrastegel met zorg uitkiest. Neem er de tijd voor en maak de keuze die past bij jouw tuinbeeld en budget. TuinVisie biedt vele soorten terrastegels, elk met hun eigen unieke uitstraling en kenmerken.

De collectie terrastegels van TuinVisie bestaat uit: de Furora Premium terrastegel (Furora Premium vlak, Furora Premium line en Furora Premium slate), de Axenta Premium (Axenta Premium plata en Axenta Premium slate), de Intensa terrastegel (Intensa vlak, Intensa line en Intensa verso), de Oudhollandse tegels (Oudhollands Grijs, Oudhollands Carbon, Oudhollands Antraciet, Oudhollands Taup, Oudhollands Creme en Oudhollands Rood-bruin), de betontegels (Betontegel grijs, Betontegel Rood, Betontegel Antraciet en Betontegel Geel), de Retrico betontegel (Retrico Antraciet, Retrico Brons, Retrico Safari, Retrico Rustica en Retrico Smook), de Mystico tegels (Mystico washed, Mystico wahed structuur, Mystico modern en Mystico facet), de Tremico tegel (Tremico Antraciet, Tremico Grijs, Tremico Smook, Tremico Brons, Tremico Twents Bont, Tremico Texels Bont, Tremico Oud Bont en Rremico Zeeuws Bont) en de Estetico tegel (Estetico Verso en Estetico Wood).

Stenen en klinkers
Stenen en klinkers zijn ideaal om een stuk in je tuin te verharden, bijvoorbeeld voor een terras of een oprit. Er zijn diverse mogelijkheden om uit te kiezen, want stenen en klinkers zijn er in veel soorten, maten en kleuren. De collectie stenen en klinkers van TuinVisie bestaat uit: Tremico, Tambour, Maas & Waal Cobblestones, Strackstone+, Morssive Castilia Nova, Morssive Estado, Morssive Pavane, Morssive Tenero, Morssive Spectra, Morssive Toledo, Morssive Villano, Strackstone Ecotop Banda, Strackstone Ecotop, Uitgewassen klinkers en Lungo.

Metro-serie
TuinVisie vindt dat een mooie tuin niet alleen weggelegd moet zijn voor mensen met een groot tuinbudget. Met de Metro-serie biedt TuinVisie daarom een reeks mooie producten tegen een zeer betaalbare prijs. Dankzij het brede scala aan producten in deze serie kun je ook met een klein budget een droomtuin realiseren. De serie bestaat uit: Metro Mondian, Metro Trommelsteen, Metro Vlaksteen, Metro Carré, Metro Remo (vlak en structuur), Metro Primeur en Metro Prisma.

Gebakken bestrating
Gebakken bestrating geeft een straat of plein warmte en sfeer: eigenschappen die je waarschijnlijk ook in je tuin heel belangrijk vindt. Straatbakstenen worden om die reden ook steeds vaker toegepast in de particuliere tuin. Op het gebied van gebakken bestrating zijn er tal van mogelijkheden: Onbezand getrommeld, Bezand getrommeld wf 60, Bezand getrommeld df 60 en Bezand getrommeld.

Keramische Tegels
Keramische tegels voor buiten zijn relatief nieuw en hebben heel veel voordelen ten opzicht van beton en natuursteen. Keramische tegels zijn bijvoorbeeld uiterst kleurvast. Het is een gebakken product, dus de kleur vervaagt niet in de loop der jaren. De tegels zijn bovendien beter bestand tegen krassen en slijten. Schuivende tuinstoelen, naaldhakken en rijdend kinderspeelgoed veroorzaken dus niet snel beschadigingen op je nieuwe tegels. Ook nare vlekken, bijvoorbeeld van rode wijn of vetspetters van de barbecue, zijn in mum van tijd blijvend verwijderd. De collectie bestaat uit: Ceramidrain, Wood, Exclusive, Ceramiton en Basic.

Natuursteen
Er bestaan duizenden soorten natuursteen. Leisteen, basalt en graniet zijn enkele bekende voorbeelden. Zoals de naam al doet vermoeden is natuursteen een natuurproduct. Ieder product van natuursteen is uniek, het is immers een stuk natuurlijk gesteente, waar er geen tweede van gemaakt kan worden. Afhankelijk van het soort natuursteen, kan het product wel krasgevoelig zijn, maar doordat het gesteente door-en-door gekleurd is, vallen beschadigingen minder goed op. De prachtige collectie van TuinVisie bestaat uit: Bluestone, Vietnam Bluestone, Limestone, Leisteen, Graniet en Basalt.

Laat ons weten wat & hoeveel u nodig hebt en u krijgt direct de beste prijs: