MBI is uitgegroeid van tegel fabrikant voor infrastructuur tot een van de grootste A-merken in sierbestrating. Gekenmerkt door de unieke toplaag ontworpen door MBI zelf. Deze toplaag zorgt ervoor dat alle sierbestrating slijtvast, kleurvast en onderhoudsarm is. Ideaal dus voor de tuin anno nu. De tegels van MBI staan garant voor vele jaren plezier van uw tuin en terras.

MBI SIERBESTRATING HEEFT ALTIJD EEN TEGEL NAAR WENS

De tuin als tweede huiskamer. Daar is geen ruimte voor sfeerloze vierkante meters. MBI biedt fraaie oplossingen in sierbestrating waarmee de optimale balans tussen groen, woning en tuin kan worden gerealiseerd.

Een tuin is niet af zonder sierbestrating. Zoals de naam al aangeeft, sierbestrating is mooi en functioneel tegelijk. De keuze is uitgebreid en voor iedere wens of levensstijl is er een geschikt type bestrating te vinden in de uitgebreide collectie van MBI.

OFFICIEEL DEALER

Soeterbroek Sierbestrating werkt al jarenlang samen met MBI. Vandaar dat wij scherpe tarieven kunnen realiseren voor onze klanten. Wij kunnen alles leveren uit de uitgebreide collectie sierbestrating. Dus heeft u de ideale tegel gevonden bij MBI? Bel ons dan voor de scherpste prijs!

Bestellen? Bellen! 06-53385937

Langskomen in onze showtuin (altijd open!) mag natuurlijk ook.

DE COLLECTIE VAN MBI

GeoProArte® – De volgende sensatie in sierbestrating
MBI is de uitvinder van betonstenen met een hoogwaardige toplaag. Nu is er een nieuwe variant bij: GeoProArte®, een betonnen drager voorzien van een digitale toplaag. Nieuwe techniek stelt MBI in staat om de schoonheid van natuursteen, hout en andere materialen met een betontegel te evenaren. Deze nieuwe collectie bestaat uit vier series: Industrials, Naturals, Stones en Wood.

GeoCeramica® – Beton ontmoet keramiek
Het gemak van keramiek en de voordelen van GeoSteen®. Ideaal voor verwerker én consument. Italiaans design gecombineerd met het vakmanschap van De Steenmeesters. Een prachtig, onderhoudsarm en slijtagebestendig terras begint hier. U vindt in deze uitgebreide collectie de series: 2Drive, Cathedrale, Cendre, Concreet, Evoque, Fumato, Canvas, Timber, Vecchia, MarmoStone, Roccia, Impasto, Lava en nieuw in 2018: Entrée, Fiordi, Irish, Mosaik, Premium, Stones, Steel, Re-Used, Tracks, Vintage en Impasto.

Sierbestrating GeoSteen®
Luxe betontegels vindt u in het assortiment GeoSteen®. Deze merknaam staat voor tegels die de voordelen van natuursteen en beton combineert. Extra gemak, comfort én keuze uit een groot assortiment. Deze collectie sierbestrating is voorzien van een Protection Plus coating. Deze coating zorgt ervoor dat de poriën afgedekt worden waardoor hechting van vuil minder kans krijgt. De tegels zijn daardoor ook eenvoudiger te reinigen. Tevens zorgt deze coating er voor dat de kleur extra mooi tot haar recht komt. De collectie is divers en bestaat uit: GeoAntica, GeoArdesia, GeoArdesia Alivo, GeoArdesia Mare, GeoColor 3.0, GeoColor 3.0 Pro, GeoColor+, CeoFacetto, GeoPiazza, GeoStretto Plus, GeoTravertino en GeoVegetale.

Sierbestrating Keramiek
Keramiek is de laatste jaren in opkomst in de tuin. MBI heeft dit als eerste op de Nederlandse markt geïntroduceerd met het Italiaanse merk Mirage. Keramiek, mits van de juiste kwaliteit, is slijtage- en krasbestendig en bovendien zeer onderhoudsarm. In aanschaf en aanleg een iets duurdere keuze, maar u kiest dan wel voor veel gebruiksgemak. MBI vertegenwoordigt een aantal topmerken keramiek op de markt: Alcalagres, Mirage, Pietra di Ceramica en RAK.

Sierbestrating basicsteen
MBI heeft voor alle overige wensen – waaronder budget sierbestrating – de collectie BasicSteen. BasicSteen is voorzien van een gepigmenteerde toplaag of van een gepigmenteerde samenstelling. Overigens, gebruikt MBI alleen duurzame pigmenten die conform de modernste technieken worden aangebracht, zodat u ook van deze producten lange tijd kunt genieten. Want een ding is zeker; ook de BasicSteen collectie draagt de merknaam MBI! De collectie bestaat uit: Deltatops, Facetto, Granitops Plus, Plaza Plus, Quattrotops, Terratops (Light) en Venta(tops) & Venta Accionata.

Laat ons weten wat & hoeveel u nodig hebt en u krijgt direct de beste prijs: