Het assortiment van Kijlstra laat zich inspireren door de werelddelen en culturen. Met de 5 verschillende lijnen: Sardega (warm & kleurrijk), Sawa (kleurrijk & natuurlijk), Florence (romantisch & luxe), New York (strak & trendy) en Peru (natuurlijk & warm) zit er voor iedere stijl tuin wel iets passend tussen. Het motto van Kijlstra is niet voor niets: de wereld aan je voeten.

KIJLSTRA IS ONDERHOUDSVRIENDELIJK

De sierbestrating van Kijlstra is duurzaam, kleurvast, neemt minder water op en is zéér onderhoudsvriendelijk. Dit komt door de unieke coating die Kijlstra heeft ontwikkeld. Na het leggen van de tegels heeft u er jarenlang plezier van zonder dat u daar aandacht aan hoeft te besteden. Wilt u meer weten over Kijlstra tegels neem dan contact op met Soeterbroek Sierbestrating. Wij geven u altijd goed advies en altijd de beste prijs.

OFFICIEEL DEALER

Soeterbroek Sierbestrating werkt al jarenlang samen met Kijlstra. Vandaar dat wij scherpe tarieven kunnen realiseren voor onze klanten. Wij kunnen alles leveren uit de uitgebreide collectie sierbestrating. Dus heeft u de ideale tegel gevonden bij Kijlstra? Bel ons dan voor de scherpste prijs!

Bestellen? Bellen! 06-53385937

Langskomen in onze showtuin (altijd open!) mag natuurlijk ook.

DE COLLECTIE VAN KIJLSTRA

Nature Top
Nieuw in de collectie van Kijlstra is de Nature Top-lijn. Speciaal aan deze serie bestrating is dat ze een kleurechte deklaag hebben. Omdat ze kleurechte toeslagmaterialen gebruiken, blijven de kleuren beter behouden. De Nature Top heeft een deklaag, die gehydrofobeerd is. Dat wil zeggen dat het product waterafstotend is gemaakt. Bovendien is de Nature Top voorzien van een coating die ervoor zorgt dat vuil en groene aanslag zich minder snel hechten aan het product.

Patio tegels
Ook nieuw in Kijlstra assortiment zijn de Patio tegels. Speciaal aan deze tegel is de coating die ze aanbrengen als de tegels net geproduceerd zijn. Deze coating dringt zeer diep door in de poriën van het beton, zodat er een transparante beschermlaag ontstaat. Die laag maakt de kleur van de bestrating dieper. Een ander voordeel is dat vuil en groene aanslag minder kans krijgen om zich aan de tegels te hechten, waardoor de bestrating mooi blijft.

H2O bestrating
De H2O is en blijft een fantastisch product met unieke eigenschappen. De bestrating is voor vele doeleinden geschikt. De H2O Longstone is bijvoorbeeld dé steen om mooie geometrische vormen in uw tuin aan te brengen, met de H2O Straight Exclusive kunt u mooie lange lijnen leggen, zodat u lengte toevoegt aan uw tuin en als u de hele tuin wilt bestraten, maakt het H2O Mixed Wildverband het effect speelser. Overige bestrating uit de H2O collectie zijn: H2O Mixed Reliëf, H2O Square, H2O Straight Banenverband en H2O Square reliëf. De mogelijkheden zijn eindenloos.

Getrommelde stenen
Trommelstenen hebben een verouderde uitstraling en laten het gevoel van vervlogen tijden herleven. Door het trommelen (kunstmatig verouderen) ziet geen enkele steen er hetzelfde uit. Het is net alsof ze stuk voor stuk met de hand gemaakt zijn. Houdt u van een warme en authentieke uitstraling, dan kiest u een trommelkassei, antieke trommelstenen, getrommeld dikformaat of getrommeld waalformaat.

Ongetrommelde stenen
Ook in dit assortiment biedt Kijlstra weer volop keuze. Samen met de Dikformaat is de Waalformaat de steen der stenen. Van oudsher worden deze stenen veel toegepast in de tuin. Het is een uiterst veelzijdige steen. U kunt ze gebruiken om terrassen aan te leggen, om slingerpaadjes te creëren, maar ook om stenen trappetjes te maken. De Betonstraatsteen is echt ‘no nonsense’, what you see is what you get. Het is een veelzijdige steen die u goed als basis kunt gebruiken voor verschillende sferen en designs. Hebt u sierbestrating nodig voor grotere oppervlakten, dan biedt de Dubbelklinker uitkomst. Vanwege zijn formaat en strakke karakter zorgt de Dubbelklinker voor een rustige uitstraling. Erg mooi om te combineren met de Duo D-klinker. De grootste klinker in de Kijlstra familie, dat is de Kwartet D-klinker. Hij zorgt voor een rustige en ruimtelijke uitstraling op uw terras of oprit.

Strakke bestrating
Bent u op zoek naar een terras met een ‘strakke’ uitstraling, dan heeft u aan de Straksteen een goede. Deze steen is leverbaar in vijf formaten, waardoor u dus ook een prima wildverband kunt leggen. Dé steen om te gebruiken voor uw oprit is de Longstone. Maar de Longstone leent zich ook uitstekend voor een terras of pad. Kijlstra heeft een standaard wildverband in hun assortiment. Zo creëert u eenvoudig patronen in uw terras of een strak gelegd pad.

Sierbestrating
De Chique tegel is uniek in zijn soort. Houdt u van een strakke tegel met een superglad uiterlijk? Dan heeft u ‘m nu gevonden. Deze tegel is bijzonder duurzaam omdat hij een waterdichte coating heeft. Daarmee voorkomt u vochtvlekken en aantasting door vuil, algen en mossen. Gras- of olievlekken verwijdert u gemakkelijk met sop en warm water. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoering.

Laat ons weten wat & hoeveel u nodig hebt en u krijgt direct de beste prijs: